O nama

"Verdura Verde" d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 2012. u Beogradu, gde se nalazi i sedište firme.

Osnovna delatnost je maloprodaja sredstava za zaštitu bilja, semenske robe, djubriva za osnovnu i dopunsku ishranu svih vrsta biljaka, kao i repromaterijala za poljoprivredu, garden i dopunskog hobi programa, kao i sistema za navodnjavanje.Pored toga, tokom dugogodišnjeg uspešnog poslovanja iz oblasti poljoprivrede i oblasti hortikulture bili smo primorani da našu delatnost proširimo i na druge oblasti a sve u cilju podizanju kvaliteta proizvoda i usluga.

Jedan od osnovnih problema u oblasti poljoprivrede i hortikulture je potreba biljaka za vodom, pa smo zbog toga rešili da svojim klijentima omogućimo da u što kraćem roku i pod veoma pristupačnim cenama pomognemo oko postavljanja sistema za zalivanje u oblasti poljoprivrede i hortikulture.Ako želite više da saznate o navodnjavanu možete posetiti naš sajt http://zalivanjetravnjaka.rs/, gde ce te se bliže upoznati sa svim sistemima za navodnavanje.

Pozivamo Vas da, zajedno sa nama, postanete još jedna  karika u lancu zadovoljnih korisnika.

Stvaramo kompaniju koja je pouzdan partner kupcima i korisnicima naših proizvoda. Kompaniju u kojoj se zaposleni trude da zadovolje želje i potrebe krajnjih potrošača stalnim širenjem asortimana i usluga u oblasti distribucije robe, kao i stručnim savetima vezanih za proces savremene poljoprivredne proizvodnje.

Sa ponosom Vam predstavljamo našu internet prodavnicu  http://svezabiljke.rs/  koja je nastala kao želja da se svim ljubiteljima prirode i biljaka omogući da na jednom mestu pronađu sve što je potrebno kako bi  bašte,balkoni,travnjaci i vrtovi izgledali što lepše i zdravije.

Kod nas možete nabaviti sve što Vam je potrebno od lukovica i semena cveća, jednogodišnjeg i višegodišnjeg, preko semena povrća, začinskog i lekovitog bilja,semena trava, za najrazličitije vrste terena, sadnice ruža i voća,do sredstava za zaštitu i prihranjivanje biljaka, kao i opremu za baštu, koja će Vam olakšati i ulepšati rad.

 

ShopThemer © 2013
Powered by OpenCart