ELEKTRIČNI APARAT PROTIV UBODA KOMARACA ZA TEČNOST I TABLETE

ELEKTRIČNI APARAT PROTIV UBODA KOMARACA ZA TEČNOST I TABLETE

Kod proizvoda: Električni Aparat protiv uboda komaraca
Dostupnost: Na lageru
Cena: 180.00RSD
Količina:  

Električni Aparat protiv uboda komaraca za tablete i tečnost
 
Ovaj jednostavni uredjaj greje tecnost, ili topi tabletu, praveci isparenje koje rasteruje komarce, a potpuno je bezopasno za ljude i druge zivotinje. Izuetno efikasan metod kontrole insekata.
Dimenzije 6 x 7 cm .
 
Omogućuje konstantnu zaštitu od komaraca, pri otvorenim prozorima i osvetljenim prostorijama.
 
Štiti zatvorene prostorije od komaraca; zaštita ostaje delotvorna i kada su prozori otvoreni.    
 
Karakteristike proizvoda:
 
• Aparat protiv komaraca
 
• Pakovanje: 1 aparat
 
• Neškodljiv
 
• Upozorenje: Artikal nije namenjen dečijoj igri
 
Način primene za tecnost:
 
Otvorite pakovanje, dobicete bocu sa tečnosti. Potrebno je proveriti da li električni napon odgovara naponu aparata koji je 220V. Odvrnuti plastični poklopac sa bočice, ubacite šipku u sredstvo za dezinsekciju i priključila ga na aparat. Uključite uređaj na električnu mrežu (220) tako. Da je boca u uspravnom položaju.
 
Način primene za tablete (ploce):
 
Otvorite paket( tablete) i postavite ih u aparat tj. elektrofumigator. Potrebno je proveriti da li električni napon odgovara naponu aparata koji je 220V. Uključite uređaj na električnu mrežu (220) tako da je ploča horizontalna. Komarci počinju da umiru nakon 10-15 minuta posle ukljucenja sredstva u elektricnu mrežu, a ukupni gubitak dešava se za 25-60 minuta. Ploča se može koristiti više puta: Njen život sa neprekidnom upotrebom ne više od 12 sati u prostorijama do 20 m2 (do 60 m3) kada se čuva u originalnom pakovanju između upotrebe.
 
MERE BEZBEDNOSTI.
 
Sredstvo instalirati u oblastima koje nisu pristupačne deci, bez kontakta sa zapaljivim predmetima. Ne dodirujte elektrofumigator uključen u mrežu, vlažnim rukama ili metalnim predmetima. Osobe koje pate od alergijskih bolesti, veoma osetljive na hemijske ili medicinske supstance, kao i trudnice ili dojilje trebalo bi da primene sredstvo sa oprezom. Držite proizvod u paketu I van domašaja dece, odvojeno od hrane. Aparat je na udaljenosti od najmanje 1m. od lica. Ako ima znakova nelagod treba zaustaviti rad aparata izvlacenjem iz utičnice, provetrite prostoriju bar 30 minuta. U slučaju teškoća sa u ustima (gorka, suvom) - isperite ga sa 2% rastvorom sode bikarbone.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:ShopThemer © 2013
Powered by OpenCart