UA-42883428-1

O nama

"Verdura Verde" d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 2012. u Beogradu, gde se nalazi i sedište firme.

Osnovna delatnost je maloprodaja sredstava za zaštitu bilja, semenske robe, djubriva za osnovnu i dopunsku ishranu svih vrsta biljaka, kao i repromaterijala za poljoprivredu, garden i dopunskog hobi programa.

Stvaramo kompaniju koja je pouzdan partner kupcima i korisnicima naših proizvoda. Kompaniju u kojoj se zaposleni trude da zadovolje želje i potrebe krajnjih potrošača stalnim širenjem asortimana i usluga u oblasti distribucije robe, kao i stručnim savetima vezanih za proces savremene poljoprivredne proizvodnje.

Sa ponosom Vam predstavljamo našu internet prodavnicu SVE ZA BILJKE, koja je nastala kao želja da se svim ljubiteljima prirode i biljaka omogući da na jednom mestu pronađu sve što je potrebno kako bi bašte,balkoni,travnjaci i vrtovi izgledali što lepše i zdravije.

Kod nas možete nabaviti sve što Vam je potrebno od lukovica i semena cveća, jednogodišnjeg i višegodišnjeg, preko semena povrća, začinskog i lekovitog bilja,semena trava, za najrazličitije vrste terena, sadnice ruža i voća,do sredstava za zaštitu i prihranjivanje biljaka, kao i opremu za baštu, koja će Vam olakšati i ulepšati rad.